o nama

Glavni cilj Udruge je poboljšanje opće psihofizičke sposobnosti svih kategorija polaznika i članova CENTAR SPORTOVA U VODI DELFINČEK. CENTAR SPORTOVA U VODI DELFINČEK pruža osnove znanja u svladavanju pokreta u vodi i njeguje individualni rad i pristup svakom članu. Udruga je nenatjecateljskog karaktera i rad se bazira na edukaciji, učenju i treniranju te poduci djece svih dobnih uzrasta bazičnim sportovima u vodi plivanju, vaterpolu i sinkro plivanju. Posebnu pažnju CENTAR SPORTOVA U VODI DELFINČEK posvećuje razvijanju motoričkih, koordinaciskih sposobnosti, fleksibilnosti, snazi i izdržljivosti prilagoceno mladoj školskoj populaciji. Najveću brigu i pažnju posvećujemo djeci sa posebnim potrebama prilagođenim programom unutar osnovnog školstva. Također CENTAR SPORTOVA U VODI DELFINČEK pruža programe rekreacije srednjoj i starosnoj dobi razrađenim programom relaksirajuće gimnastike u vodi.

CENTAR SPORTOVA U VODI DELFINČEK organizira ljetne i zimske sportske kampove u cilju promicanja zdravih stilova življenja prilagođeno svim članovima bez natjecateljske selekcije i odabira samo najboljih,već vrednovanje svakog pojedinacnog individualnog rezultata i dometa. Glavni moto CENTAR SPORTOVA U VODI DELFINČEK je prilagođeni plan i program svim uzrastima, jačanje i razvijanje zdravog sportskog duha i jednakost svih članova i polaznika. Nadamo se da ste u našem planu i programu prepoznali kvalitetu našeg rada i da ćete postati

Centar sportova u vodi Delfinček u svojim programima obuhvaća široku populaciju djece različitog dobnog uzrasta. Također u programima mogu sudjelovati i odrasla osobe koje žele aktivnom sportskom rekreacijom upotpuniti svoje fizičke aktivnosti i na taj način povećati brigu o svom zdravlju. Naši programi objedinjuju djecu koja se bave različitim sportovima i koja su različite starosne dobi, ali zajednički sudjeluju u učenju novih sportskih aktivnosti. Sportsko druženje, učenje, vježbanje, nova poznanstva obogaćuje njihovo odrastanje i mladost. Tako na sportskom kampu Korčula prolaze školu jedrenja, surfanja, kanua, učenja tehnika plivanja, osnove sincro plivanja, i osnove vaterpola.To je sve upotpunjeno jutarnjom gimnastikom uz more, pješačkim turama i izletima. Na ljetnom sportskom kampu Kukljica uronili smo u svijet male sirene i morskih dubina. Svi su zaronili sa bocama pod more izronili svoju školjku i naučili podvodne znakove. Na suhom naučili smo igrati tenis, stolni tenis, odbojku na pjesku i još puno toga (opširnije pročitati u sportskom ljetnom kampu).

Maksimalno se trudimo programe i aktivnosti provoditi strogo profesionalno prateći sve vodeće trendove i zakonitosti pojedinih sportova. Zimski sportski kamp Tarvisio i Civetta objedinili su djecu koja se aktivno bave plivanjem, vaterpolom, sincro plivanjem, košarkom, nogometom, polaznike različitih škola, srednjoškolce i odrasle koji su u različitim grupama ovisno o znanju skijanja polazili ski školu. Nastavu ski škole obavljali su licencirani internacionalni ski učitelji. Cjelodnevno skijanje bilo je upotpunjeno svakodnevnom jutarnjom gimnastikom koja se sastojala od aerobika, male teretane, trčanja po snijegu i igranja nogometa na snijegu. Strogo stručno planiramo vrijeme unutar dana ljetnom i zimskom kampu daje pravu težinu sportskih priprema bez obzira na različite dobne granice i različite afinitete prema aktivnom bavljenju sportom svih korisnika.


Karmen Weber Damjanić,
CEO & profesor kineziologije
Nikolina Skender,
profesor kineziologije
Zorko Turković
dipl.ing.el.
Nikola Musić
profesor
Romano Latin
profesor
dr.med. Dragana Milas
spec. psihijatar
Davor Čubrilović
mag.cin.
Dr. Davorka Došen-Mrak
Spec .obiteljske medicine
Werner Wehling
SSI instruktor

Sponzori